Sauna's & Massages

Bekijk hier de openingstijden. Voor het bijwonen van een opgieting is het mogelijk om hier voor de eerste ronde te reserveren. Dit kan op de dag zelf vanaf 09.00 uur. Ook reserveer je hier een heerlijke massage.

Openingstijden

Activiteitenkalender sauna & wellness

Bekijk hier het overzicht van de belangrijkste sauna activiteiten voor dit jaar.

Reserveer hier je saunaplaats tijdens 1 van de heerlijke opgietingen

Je mag maximaal 1x per dag reserveren.

Reserveer hier een heerlijke ontspannende massage bij Marco in het binnenbad.

Elke zaterdag in het binnenbad.

Reserveer hier een heerlijke massage bij Jerry en Ilse in de massagetent op het eiland.

Elke dinsdag- en donderdagmiddag in de massagetent op het eiland.

So You Think You Can Opgieten- 5-7 augustus

Deze zomer organiseert het optietteam van Flevo Natuur voor de derde keer de enige naturisten opgiet-talentenjacht van Flevo Natuur, Je mag nog geen ervaring met opgieten hebben. Je wordt door onze eigen saunameesters in korte tijd klaargestoomd om een opgieting te verzorgen. Tijdens 1 van de voorronde weekenden verzorg je 1 opgieting. De beste vijf deelnemers strijden in de finale om de titel 'Blootgewoon! Meester van de Handdoek'. Die kans wil je toch niet mislopen? Geef je nu op!

So You Think You Can Opgieten Kids - 13 augustus

Ook dit jaar organiseren we weer een opgiet-talentenjacht! Alle kinderen onder de 16 jaar mogen mee doen. 's Morgens ga je samen met mensen van het opgietteam oefenen en een thema voor jouw opgieting bedenken. Alles mag, als het maar leuk is! 's Middags ga je dan nog een keertje oefenen en daarna ga je het voor het echt doen! In de sauna zitten dan gasten die naar jouw opgieting komen kijken. Leuk toch! En op het einde krijg je dan een groot applaus, een opgietdiploma en een klein kadootje! Doe je mee? Vraag dan aan je mama/papa/oma/opa om je op te geven!