Animatie

Bekijk welke activiteiten er georganiseerd worden tijdens jouw verblijf. Je vindt hier de activiteiten voor het hele gezin: familie, volwassenen, jeugd en kids.

Animatieprogramma

Bekijk hier het animatieprogramma en ontdek wat er allemaal te doen is tijdens jouw verblijf!

Motor Toertocht (6 augustus)

Ook deze zomer maken we weer een mooie motortoertocht vanaf Flevo-Natuur. Ieder jaar een groot succes! Heb jij een motor en lijkt het je leuk om er met een groep op uit te trekken? Schrijf je dan hier in. We verzamelen om 09.00 uur op het Bob Stolkplein voor de supermarkt.

Activiteitenkalender Grand Café 't Centrum

De horeca van Flevo Natuur organiseert dit seizoen weer tal van leuke activiteiten en evenementen. Bekijk hier de activiteitenkalender en zorg dat je erbij bent.

Latin Day - 22 juli

Latin Day - 22 juli 2023- is het latin feest voor de naturist! Een hele dag genieten van de lekkerste Salsa, Bachata- en Caribbean dansshows, workshops, party's en heerlijk eten! Schrijf je hier in.

Samen wandelen

Samen is natuurlijk altijd gezelliger dan alleen. Daarom gaan we iedere zaterdag om 09.00 uur met z'n allen op pad. Wandel je mee? We vertrekken vanaf de receptie. Oude schoenen of laarzen aan en lekker ruim een uur lopen. Het is vrijheid-blijheid. Je bepaalt per wandeling of je wel of geen zin hebt om mee te gaan. Er is eigenlijk altijd wel iemand die mee gaat wandelen. Op de dag zelf kunnen we even overleggen waar we heen lopen bijvoorbeeld slingeren door het Hulkesteinse bos of een rondje Laakse Slenk.

Flevo's Crea Club

Iedere vrijdag van 14.00 - 16.00 uur is Ria Veltman aanwezig in de Recreade om samen met jou creatief aan de slag te gaan. Vind je het leuk om bijvoorbeeld met het volgend bezig te zijn: kerstkaarten maken, schilderen, tekenen, haken, breien etc. sluit je dan aan bij Flevo's Crea club. Je komt en neemt je eigen materiaal mee. De kosten zijn € 2,- voor koffie of thee met een koekje erbij. Heb je vragen, kom gerust kijken of ik er ben of bel: 06-83223492

Volleybal

Volleyballers gezocht! Ieder weekend op zaterdag en zondag om 14:00 willen we graag volleyballen. Kom jij ook even kijken of er nog meer actievelingen zijn om lekker samen te volleyballen! In vakanties dagelijks.

Jeu de Boules

Ook op Flevonatuur kun je natuurlijk jeu de boulen. Elke middag om 14.00 uur komt een groepje enthousiaste boulers bij elkaar om een paar potjes te boulen. De boulesbanen liggen op het eiland. Er zijn vier banen beschikbaar, die door vrijwilligers onderhouden worden. Mocht je tussendoor even willen zitten, dan kun je gebruik maken van een paar banken die er staan. In de zomer is een deel van de banen overdekt, zodat je lekker in de zon of schaduw kunt spelen. Mocht je geen eigen jeu de boules ballen hebben dan zijn die gratis beschikbaar. Ook op andere tijden kun je natuurlijk gebruik maken van de banen met eigen materiaal om zelf te boulen. Er worden ook toernooien georganiseerd waar max 24 mensen aan deel kunnen nemen. Verdere info hierover komt op een flyer die in de vitrinekasten komt te hangen.